Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15-12-16, 11:17
TURK's Avatar
TURK TURK is offline
T4 2.5 TDi 2003 SWB
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Nov 2008
Location: Limousin ...... France
Posts: 3,418
Exclamation Hows your Internet access ?

Site was down for a couple of hours .........

What happened, did someone forget to pay the hosting bill ?

Anyone else experience that problem earlier ?





Tried other VerticalScope websites, they were also all down !


So what happened guys ? ........ this going to be a regular occurrence ? this ain't the first time it's happened !




TURK
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 15-12-16, 11:18
Skippyroouk Skippyroouk is offline
Lord of the T4s
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Aug 2012
Location: Nottingham
Posts: 1,824
T4 Post Icon Re: Hows your Internet access ?

Get ready to change your passwords

I've got 99 problems, but a T5 ain't one
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old 15-12-16, 11:22
Hoovie's Avatar
Hoovie Hoovie is offline
T5 2.5TDi LWB CamperShuttle
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Jul 2013
Location: Scottish Borders
Posts: 4,812
Default Re: Hows your Internet access ?

No outage here at all.


I presume you ARE using the secret URL for subscribed paying members?

Radio Fitting Kits HERE
My T5 Shuttle Build Thread
Reply With Quote Quick reply to this message
 
  #4  
Old 15-12-16, 11:37
TURK's Avatar
TURK TURK is offline
T4 2.5 TDi 2003 SWB
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Nov 2008
Location: Limousin ...... France
Posts: 3,418
Default Re: Hows your Internet access ?

No outage Hoovie ........

Notice no new posts between 10:29 & 12:37 ! the two hours I couldn't login. I'm on 'SpeedDial' Tried all three of my browsers.

When I did an IP trace, the connection was timing out in Amsterdam.

I can't be the only one surely






TURK
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old 15-12-16, 11:42
Davemac429 Davemac429 is offline
Van Master Jedi
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Feb 2012
Location: York
Posts: 503
T5 Post Icon Re: Hows your Internet access ?

Hi Turk
Was the same for me and now it won't recognise me or my password on many computer except on my iPad
Pretty pants really not a good image for the forum
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old 15-12-16, 11:45
Davemac429 Davemac429 is offline
Van Master Jedi
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Feb 2012
Location: York
Posts: 503
T5 Post Icon Re: Hows your Internet access ?

And now I can't post photos from my album in replies on threads
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old 15-12-16, 11:50
Davemac429 Davemac429 is offline
Van Master Jedi
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Feb 2012
Location: York
Posts: 503
T5 Post Icon Re: Hows your Internet access ?

well finally on using the computer.

May have to monitor things seen if the earn their tenner !!!!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old 15-12-16, 12:49
TURK's Avatar
TURK TURK is offline
T4 2.5 TDi 2003 SWB
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Nov 2008
Location: Limousin ...... France
Posts: 3,418
T4 Post Icon Re: Hows your Internet access ?

I get worried everytime this happens ........ which is quite frequently, as I'm up all hours. But to have server maintenance midway through a working day is bizarre to say the least. I've got an awful lot of images hosted on their servers which is worrying. In fairness, it's not really down to VerticalScope but their hosting provider 'SoftLayer', they're based in Amsterdam. Which is where my connection was being lost

I check a few of VerticalScopes websites, most of them were down as well !


I nervously just checked my photo albums Dave as you just mentioned that ......... everything seems to still be there !






TURK
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old 15-12-16, 13:20
Davemac429 Davemac429 is offline
Van Master Jedi
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Feb 2012
Location: York
Posts: 503
T5 Post Icon Re: Hows your Internet access ?

Great news on your albums

It's stopped recognising me and my password again on anything other than my iPad maybe our ultra fast broadband is not to its liking
Hay ho such is life
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old 15-12-16, 14:42
TURK's Avatar
TURK TURK is offline
T4 2.5 TDi 2003 SWB
Official MemberVW Transporter
 
Join Date: Nov 2008
Location: Limousin ...... France
Posts: 3,418
T4 Post Icon Re: Hows your Internet access ?

Sorry to hear that Dave ........

Have you tried flushing your DNS Cache on your PC ?





TURK
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the VW T4 Forum - VW T5 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Location
Where you live
First Name
Surname
Postcode
Postbit Orientation
Change the display of the avatars and members types.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)
Body & Engine Type
Tell us about your van.
Date of Birth
Your date of birth and age are displayed in several places on the forum. Only the administrator will have access to your date of birth should you choose to hide it via the privacy option below.
Month Day Year
     
Privacy

Log-in


  • Thread Tools
    Display Modes

    Posting Rules
    You may post new threads
    You may post replies
    You may not post attachments
    You may not edit your posts

    BB code is On
    Smilies are On
    [IMG] code is On
    HTML code is Off


    All times are GMT. The time now is 06:12.