Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13-10-19, 05:50
niek niek is offline
Van Rookie
 
Join Date: May 2017
Location: Westonaria south africa
Posts: 2
Default Caddy runs for 2 minutes and then cuts for 2 second and runs Agen

Good morning all
My 2007 1.6 petrol caddy stars well runs well for about 2 minutes and then cuts for 2 second and runs Agen . (That's in gear ) I have done test and these codes p1178 /P0627/P1250 and Heated oxygen sensor (H02S)- Lambda control. I have replaced fuel pump and filter. Replaced fuel pump relay and 02 sensor . Can someone please help me with some advice

Thanks Niek
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the VW T4 Forum - VW T5 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Location
Where you live
First Name
Surname
Postcode
Postbit Orientation
Change the display of the avatars and members types.
Insurance
Please select your insurance company (Optional)
Body & Engine Type
Tell us about your van.

Log-in


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT. The time now is 20:43.