VW T4 Forum - VW T5 Forum banner
amps
1-5 of 6 Results
  1. Electrical
    OK. So I have two amps (mono). One was running a bin in the back of the van. It 'stopped working'. I bought another, it was fine until it 'stopped working'. Obviously I thought I'd blown them both, fueses etc were fine. Get the amps back from the car electric repair man and whatt do you...
  2. I.C.E
    Maystar 12" sub, really well made sub. With proper push connectors. £20 + postage Sony amplifier 2\1 ch amp. Low pass filter 80hz £25 + postage Kenwood sub 12" in a non ported professional built box. £40 + postage Kenwood stereo bridgeable 600watt amp, low pass filter £45 +...
  3. Electrical
    Hi peeps, I need help, I have fitted stereos into all my previous car and never come across the problem I'm about to enlighten you to. This is the set up as it stands. Clarion DVD player with screen. Wired to existing loom. Pre-out for sub & front stage used only. Two amps 1) drives subs...
  4. Welcome to The VW T4 Forums
    Could anyone tell me what size cable I need to use from a leisure battery ( not ye purchased but looking at 100 or 110 A) to the back of my zig cf9 the battery will sit bellow the zig unit so will be about 1 metre long. Thanks guys. :*
  5. Electrical
    Hey all Quick little story for ya, my daughter had an old music centre which died, we threw away the main unit but the speakers somehow got left in the garage. I recently came across them, and as there were speaker wires sitting behind my seats in the van, for a bit of fun we wired the...
1-5 of 6 Results
Top