Hej wszystkim, więc ja i mój przyjaciel kupiliśmy niedawno 1996 1.9td (ABL) SWB 800 Special T4 i planuję przerobić go tak, aby uruchomić silnik PD130 (ASZ) z mk4 golfa, z 6-biegową skrzynią biegów 02M (EFF). To coś, co wydaje się być dość nieuchwytną konstrukcją. Znalazłem kilka osób, które to rozpoczęły, ale nie mogę znaleźć nikogo, kto nawet zamontował silnik, nie mówiąc już o czymkolwiek zbliżonym do gotowego, działającego produktu.
Zatem to jest mój wątek budowlany. Jest to również wątek dotyczący konwersji na vana dziennego, a także konwersji silnika. Jest to również projekt, który zamierzam doprowadzić do końca, więc będę aktualizował ten wątek zdjęciami dla innych, którzy mogą chcieć spróbować tej konwersji, a jeśli jest ktoś jeszcze, kto to zrobił, z przyjemnością przyjmę wszelkie wskazówki!
Zatem to jest mój wątek budowlany. Jest to również wątek dotyczący konwersji na vana dziennego, a także konwersji silnika. Jest to również projekt, który zamierzam doprowadzić do końca, więc będę aktualizował ten wątek zdjęciami dla innych, którzy mogą chcieć spróbować tej konwersji, a jeśli jest ktoś jeszcze, kto to zrobił, z przyjemnością przyjmę wszelkie wskazówki!