VW T4 Forum - VW T5 Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
238 Posts
Discussion Starter #1
Hi I've fitted Cruise today. Got an ebay special lead and freeware VAG COM software. All have been communicating as they should.

I just can't suss from my instructions which are based on VW software how to input my code to turn the Cruise on.

Can any one help me jump the final hurdle?

Thanks,

Mike.
 

·
Registered
Joined
·
238 Posts
Discussion Starter #2
Oh man, seems every time I ask a question I find the answer just after.

I went through the entire Ross-Tech site to no avail then do a google seach and it brings up a Ross-Tech page. So maybe not the entire site!?

I think I needed to turn the engine off and back on again for the activation to take effect?

Not sure but it's working now so relieved beyond words. Didn't fancy debugging my install!

Any one needing the intall explained I think I have come across most problems now!!T:
 

·
Registered
Joined
·
238 Posts
Discussion Starter #4
Thanks matey. Greater the task greater the glory!

The way to activate is not where you'd expect it?

I was given a Gel 100+ amp pro battery. Already seen your posts on hooking it up so may well be quizing you on yours soon!
 

·
Registered
Joined
·
3,132 Posts
Thanks matey. Greater the task greater the glory!

The way to activate is not where you'd expect it?

I was given a Gel 100+ amp pro battery. Already seen your posts on hooking it up so may well be quizing you on yours soon!
Any questions on the battery side please feel free to get in touch.

May fit cruise on my next van so sure i will get my favor back LOL:

T:
 

·
Registered
Joined
·
238 Posts
Discussion Starter #6
Oh so it's next van already?!

I'm not so wealthy. This sucker will be with me for a loooong time.

Wish I had time to do a full install how-to. Lessons are easier learned from othe peoples mistakes.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top