VW T4 Forum - VW T5 Forum banner
21 - 40 of 478 Posts
Ja też poproszę - Żadnego wątku budowlanego, przepraszam, był już gotowy, kiedy go kupiłem!

Ma również tempomat i immobiliser (pisownia lol)T:

Discussion starter · #26 ·
Więc nie mogę znaleźć się na liście?? Zrobiłem już 3 z nich, lol....... i jestem pewien, że gdzieś tutaj jest wątek budowlany mojego pierwszego, który teraz ma cheekychappy84??? Czuję się niekochany i pominięty :-(

Yyy...jak mogłeś o mnie zapomnieć....Jestem naprawdę i głęboko zasmucony całą sprawą :) Na zdrowie, kolego.....

Discussion starter · #32 ·
uh...jak mogłeś o mnie zapomnieć....jestem naprawdę i głęboko zasmucony całą sprawą :) cheers kolego.....
Zrobiłem to dla ciebie, nie mogę patrzeć jak jesteś zdenerwowany kolego T:T:T:T:

Czytam te wątki i chciałbym spróbować, ale mam problem ze znalezieniem samochodu dawcy. Oprócz eBay, gdzie jeszcze szukać i czego powinienem szukać, jeśli chodzi o słowa kluczowe? Do tej pory używam VW Golf 3 1.9 TDI, ale nie dostaję zbyt wielu wyników. Również wy, którzy znaleźliście samochody dawców za 350, macie szczęście. Samochody z przebiegiem ponad 150 000 km kosztują od 650 do 1000, a ponieważ mój obecny silnik ma tylko 100 000 km, wolałbym trzymać się pojazdów z mniejszym przebiegiem.

Pozdrawiam

Discussion starter · #38 ·
Tylko szybkie podziękowanie dla wszystkich, którzy przyczyniają się lub przyczynili się do sprawy 1.9tdi jako całości. Próbowałem wyróżnić wszystkie informacje w tym wątku, ale jeśli ktoś ma jakieś informacje do dodania lub które należy dodać, proszę się odezwać. Jeszcze raz dziękuję wam wszystkim T:T:T:T:T:

Discussion starter · #40 ·
Mam trochę więcej informacji, które dodam, kiedy znajdę 5 minut, żeby to zrobić porządnie.
Dzięki kolego, to wszystko pomaga T:T:

21 - 40 of 478 Posts